Bosz over komst Traoré: "Ik vind het een Ajax-spits"

11 augustus 2016, 15:26

De officiële bevestiging van het nieuws dat Bertrand Traoré naar Ajax komt zal niet meer lang op zich laten wachten. Inmiddels loopt coach Peter Bosz alvast vooruit op de zaken. De coach hoopt de spits uit Burkina Faso snel in de armen te kunnen sluiten, maar wacht tot het papierwerk helemaal in orde is gemaakt.

Op de wekelijkse persconferentie ging Bosz in op de aanstaande komst van Traoré. "Het is nog niet helemaal rond, maar ik wil hem graag hebben", sprak de trainer van de Amsterdammers, die denkt dat de contractspeler van Chelsea uitstekend bij zijn club zal passen. "Ik vind het een Ajax-spits", stelt hij. "Dat vond ik in mijn tijd bij Vitesse al. Bertrand is vrij compleet."

"Ik ben bijna twintig jaar trainer en maar heel weinig spelers hebben mij kunnen verrassen in de dingen die ze doen", vervolgt Bosz. "Op zijn eerste training bij Vitesse, het was in Abu Dhabi tijdens de winterstop, deed hij dat wel. De trainingen werden gefilmd en na afloop heb ik de beelden teruggekeken. Hij verraste me echt, vooral in de oplossingen die hij zag."

Bosz en Traoré werkten in de seizoenen 2013/2014 en 2014/2015 met elkaar samen bij Vitesse. Bij de Arnhemmers kwam de Afrikaanse spits tot 48 eredivisieduels, waarin hij zeventien keer het net wist te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen