Traoré: "Dit is voor ons een belangrijke les"

14 augustus 2016, 10:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bertrand Traoré zal zich zijn debuut voor Ajax anders voorgesteld hebben. De spits uit Burkina Faso, deze week op huurbasis overgenomen van Chelsea, kwam als invaller binnen de lijnen in de 2-2 remise tegen Roda JC Kerkrade. Hij zag de Limburgse tegenstander in de slotfase langszij komen in de ArenA.

"Dit is een teleurstellend resultaat voor mij en de hele club", sprak Traoré na afloop op het officiële videokanaal van zijn club. "We moeten weer hard werken en geconcentreerd blijven, want we hebben dinsdag weer een belangrijke wedstrijd", doelt de Chelsea-huurling op het treffen met FK Rostov in de play-offs van de Champions League. "We hebben niet lang de tijd om bij dit resultaat stil te staan. Dit was voor ons een belangrijke les en over drie dagen moeten we er weer staan."

Traoré kon zijn debuut niet bekronen met een doelpunt. "Ik was erg dichtbij en wat ongelukkig. Dat is voetbal. Hopelijk gaat het de volgende keer beter", aldus de ex-Vitessenaar. "Het ging verder wel aardig. We hadden meerdere combinaties, waarvan er een paar mislukten. Voor een eerste keer dat we met elkaar speelden was het wel oké, maar na verloop van tijd gaan we elkaar bewegingen beter leren kennen. Dat zal onze prestaties ten goede komen", schat Traoré in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen