Cillessen is zelfkritisch: "Zit niet lekker in mijn vel"

16 augustus 2016, 23:17   Bijgewerkt: 17 augustus 2016, 09:00

Net als in de vorige ronde tegen PAOK Saloniki ging Jasper Cillessen ook tegen FC Rostov in de thuiswedstrijd van het tweeluik behoorlijk de mist in. De doelman van Ajax zag er niet goed uit bij een vrije trap, die de 0-1 voor de Russen betekende. Na afloop was de international schuldbewust.

"Ja, natuurlijk baal ik dan flink", zei de keeper tegen Ziggo Sport. "Ik was het zicht even kwijt. En dan ben je te laat. Ik zit niet in mijn meest gelukkige fase. Daar probeer je langzaam uit te komen, maar dat gaat niet in één dag. Ik train er keihard voor. In de warming-up en op de training gaat het perfect. Natuurlijk zit ik momenteel niet lekker in mijn vel, ik speel niet goed. Ik hoop dat het langzaamaan beter gaat."

Mede dankzij de fout van Cillessen moet Ajax na het 1-1 gelijkspel volgende week aan de bak in de return. "We hebben een uur lang fantastisch gespeeld en genoeg kansen gecreëerd. Ik zag net een statistiek, we hebben 22 keer op doel geschoten. Dat geeft hoop voor de volgende wedstrijd. Hopelijk kunnen we het dan afmaken. Ons spel geeft in ieder geval vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen