Bosz trots op Ajax: "Beste uur van het seizoen gezien"

16 augustus 2016, 23:42

Met name over het eerste uur van de wedstrijd van Ajax tegen FC Rostov (1-1) is trainer Peter Bosz zeer te spreken. Hoewel de trots over het spel van zijn ploeg aanwezig is bij de coach, baalt hij behoorlijk van de teleurstellende uitslag.

Bosz zag dat een fris Ajax met name in de eerste helft uitstekend speelde tegen de defensieve Russen. "Ik heb een goed Ajax gezien. We hebben vooruit druk gezet, met veel ruimte in onze rug. Tegen een ploeg die counteren tot kunst verheven heeft, hebben we geen enkele kans weggegeven. Daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb vandaag ons beste uur van het seizoen gezien. We hebben veel kansen gecreëerd, maar een schlemielige goal tegen gekregen. Jasper Cillessen zag er daarbij niet goed uit, dat was duidelijk", zegt de trainer tegen Ziggo Sport.

Hoewel Ajax een goed eerste uur speelde, kon het daarna geen vuist meer maken. "De manier waarop wij spelen kost kracht. We hielden het een uur vol. Uiteindelijk moeten we dat negentig minuten kunnen vol houden en dat gaat ons ook lukken."

Overigens gaf Bosz ook nog aan dat de kans klein is dat Ajax Hakim Ziyech van FC Twente aantrekt. "Ziyech kan niet aan de buitenkant spelen, hij hoort op 10. Hij is een creatieve jongen die niet op de vleugel hoort. Ik heb Davy Klaassen al op die positie, die het uitstekend doet. Daar achter heb ik ook nog Lasse Schöne en Donny van de Beek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen