El Ghazi niet boos op Cillessen: "We zijn één team"

17 augustus 2016, 09:24

Anwar El Ghazi neemt het na de 1-1 tegen FC Rostov in de play-offs van de Champions League op voor Jasper Cillessen. De doelman van Ajax ging niet vrijuit bij de treffer van de Russische club, maar El Ghazi neemt hem niets kwalijk.

"Nee, ik ben niet boos op hem", zegt El Ghazi tegen Ajax TV over Cillessen, die de vrije trap van Rostov niet kon keren. "We staan met elf spelers op het veld. Als iemand een fout maakt, dan heeft het hele team een fout gemaakt. We zijn allemaal mensen, we maken allemaal fouten. Ik spreek Jasper hier niet op aan, we zijn één team. Die jongen is goed bezig en doet er alles aan. Dat doet iedereen overigens bij Ajax. Het is een grote club, de druk is enorm. Maak je één fout, dan sta je gelijk in de spotlights. Daar moet je mee zien te dealen. Ik denk dat Jasper zich daar goed overheen zet."

El Ghazi ziet progressie bij Ajax en vindt dat de Amsterdammers goed voor de dag kwamen tegen Rostov. "Er zat meer in dan de 1-1. We hebben goed gespeeld,vooral in de eerste zestig minuten. Het ging hartstikke lekker, met het publiek erbij. We lieten zien dat we er echt voor wilden gaan en dat we in de Champions League willen spelen, maar we hebben het helaas niet afgemaakt. Het is zaak om het volgende week af te maken", aldus de vleugelaanvaller. "Het gaat steeds beter. We beginnen elkaar steeds begrijpen. We hadden de macht over de wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen