Genk wijst nieuw Ajax-bod af: "Willen twintig miljoen"

20 augustus 2016, 09:52   Bijgewerkt: 20 augustus 2016, 11:36

Hoewel het er vrijdag alle schijn van had dat de transfer van Leon Bailey naar Ajax zo goed als beklonken was, is een akkoord tussen de eredivisionist en Racing Genk momenteel ver weg. De Belgische topclub heeft namelijk ook het verhoogde bod van Ajax naar de prullenbak verwezen, zo laat directeur Patrick Janssens van Genk weten.

Ajax legde onlangs een bod van elf miljoen euro, dat kon oplopen naar vijftien miljoen, neer in België. "Maar wij verlangen meer. En dat weet Ajax ook", zegt Janssens tegen De Telegraaf. "We willen Leon liever helemaal niet laten vertrekken. Maar als een club onze vraagprijs van twintig miljoen euro accepteert én ermee instemt dat Bailey op huurbasis nog een jaar voor ons speelt, kan de transfer doorgaan. We weten dat dit fors klinkt, maar de prijs is ingegeven door de enorme potentie van Bailey. We willen nu al het bedrag bedingen dat we volgend seizoen ook denken te krijgen."

Vrijdag zei Craig Butler, de vader van het talent, dat de speler al op hoofdlijnen akkoord was met Ajax. "Ik denk dat Marc Overmars heel goed weet dat dit niet mag. Ajax moet heel erg opletten, want anders zullen wij het niet nalaten de FIFA in te schakelen", zegt Janssens fel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen