Ajax kan naam van Genk-talent Bailey wegstrepen

25 augustus 2016, 10:25

Ajax moet de komst van Leon Bailey uit het hoofd zetten. Craig Butler, de vader van de aanvaller van Racing Genk, heeft aangegeven dat zijn zoon na deze zomer nog in de Belgische Jupiler Pro League zal voetballen. Dat houdt in dat Ajax, dat bereid was om miljoenen euro's voor het Jamaicaanse talent neer te leggen, de zoektocht naar versterkingen moet vervolgen.

Ajax en Bailey werden al geruime tijd met elkaar in verband gebracht en hoewel de geruchten steeds concreter werden, zal de speler op korte termijn nog niet naar Amsterdam komen. "Het was een moeilijke tijd voor onze familie, met veel vragen en beslissingen. Na veel gesprekken en afwegingen hebben we besloten om pas uit België weg te gaan als we een titel kunnen pakken. Er zijn veel goede mensen bij Genk", schrijft Butler op Facebook.

Het kamp-Bailey beseft dat Ajax teleurgesteld zal zijn. "Wij wensen deze club en haar fans veel succes in de Nederlandse competitie", zegt Butler. "Wij concentreren ons vanaf nu alleen nog maar op de ontwikkelingen bij Genk, waarmee we successen willen vieren in de Jupiler Pro League", aldus de vader van Bailey, die als een zeer groot talent bekend staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen