'Ajax gaat alsnog nog vol voor komst Hakim Ziyech'

27 augustus 2016, 09:06   Bijgewerkt: 27 augustus 2016, 09:43

Lange tijd leek Ajax geen werk te willen maken van de komst van Hakim Ziyech, ook al zeiden veel mensen dat de smaakmaker van FC Twente de gedroomde aanwinst van de Amsterdammers zou moeten zijn. Er is nu echter verandering in de situatie gekomen: Ajax onderneemt alsnog actie om de 23-jarige Marokkaan in huis te kunnen halen.

Dat meldt De Telegraaf zaterdagochtend. De ochtendkrant schrijft dat Ajax dit weekend spijkers met koppen wil slaan met Ziyech en FC Twente. De Amsterdammers moeten haast maken, omdat er andere kapers op de kust zijn voor de Marokkaanse international. Zijn zeventien goals en tien assists in het vorige seizoen hebben hem tot een zeer gewild transferobject gemaakt, al speelt hij dus nog steeds bij de Tukkers.

Met name Fenerbahçe is concreet. Ziyech zou zelfs al persoonlijk akkoord zijn met de topclub uit Istanbul, waar met Dick Advocaat, Mario Been, Robin van Persie en Gregory van der Wiel de nodige Nederlanders werkzaam zijn. Naast Fenerbahçe, dat nog niet akkoord zou zijn met Twente, zijn er twee andere buitenlandse clubs concreet. Ziyech moet ongeveer 12 miljoen euro kosten.

Ajax zou zo lang met het schakelen naar Ziyech hebben gewacht, omdat er meerdere middenvelders op de nominatie staan om te vertrekken. Coach Peter Bosz zag eerst van de komst van Ziyech af, omdat hij al acht middenvelders tot zijn beschikking had. De zeperd tegen FC Rostov in de play-offs van de Champions League heeft Ajax echter wakker geschud. Bovendien werd de Ziyech-wens bij de fans steeds duidelijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen