Last-minute transfer Ziyech zorgt voor spannende uren

29 augustus 2016, 08:07

Ajax wil doorpakken om de transfer van Hakim Ziyech rond te krijgen. De Amsterdamse club schuift maandagochtend aan tafel met de clubleiding van FC Twente en hoopt dat beide partijen nader tot elkaar kunnen komen. Lukt dit, dan tekent de 23-jarige Marokkaanse international vermoedelijk voor vijf seizoenen in de Amsterdam ArenA.

Het eerste bod van Ajax bedroeg volgens De Telegraaf 8 miljoen euro, terwijl de vraagprijs van de Tukkers 14 miljoen euro is. Er zijn meer gegadigde clubs voor Ziyech, maar deze prijs lijkt voor alle geïnteresseerde partijen te hoog te zijn. Zo ook voor Fenerbahçe, dat al persoonlijk akkoord zou zijn met de smaakmaker van Twente. Naast de Turkse grootmacht zouden twee laagvliegers in de Premier League werk willen maken van de komst van Ziyech, die zelf graag naar Ajax wil.

Het is dus de vraag of Ajax en Twente een akkoord kunnen sluiten over Ziyech, die afgelopen zaterdag nog maar eens twee keer scoorde tegen Sparta (3-1 winst). Zijn Enschedese werkgever lijkt hem wel te moeten verkopen in deze laatste dagen van de transferwindow, omdat er anders veel geld verloren gaat. Zowel Ajax als Twente lijkt zodoende water bij de wijn te moeten doen.

Lees ook: Waarom Hakim Ziyech de droomaanwinst is voor Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen