Interesse in Bazoer: "Er spelen weer wat dingen"

29 augustus 2016, 14:39

Het gaat bij Ajax deze dagen voornamelijk over de waarschijnlijke komst van Hakim Ziyech, maar ondertussen lijkt Riechedly Bazoer misschien wel op weg te zijn naar de uitgang van de Amsterdam ArenA. Er heeft zich opnieuw belangstelling van buitenlandse clubs aangediend voor de middenvelder van Ajax, die zich maandag in Noordwijk meldde bij het Nederlands elftal.

Het is uiterst onzeker of Bazoer volgende week nog speler van Ajax is. "Er spelen weer wat dingen", zegt hij tegen het ANP over zijn situatie bij Ajax. "Vorig seizoen was er interesse voor mij en nu weer. Maar ik wil me vooral op het Nederlands elftal concentreren", aldus de middenvelder, die zich met Oranje voorbereidt op het oefentreffen met Griekenland en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden.

Bazoer is momenteel geen vaste basiskracht in Amsterdam, waardoor een transfer aantrekkelijk kan zijn. "Bij Ajax ben ik nu even geslachtofferd door de trainer. Peter Bosz heeft me verteld dat hij me de afgelopen weken niet zo goed vond spelen. Daarom zat ik op de bank", aldus Bazoer, die nu zijn zinnen verzet bij de nationale ploeg. "Ik ben blij dat ik wel voor Oranje ben opgeroepen. Ik heb een moeilijke voorbereiding gehad met een blessure. Het team draaide ook niet. Maar voor transfers moet je bij mijn broer zijn, hij is mijn zaakwaarnemer."

Irchandly Bazoer, de belangenbehartiger van de Ajacied, bevestigt dat er veel interesse is voor zijn broertje. "En het is misschien wel zo dat we nu anders naar een aanbieding kijken omdat het op het middenveld van Ajax drukker is geworden. Aan de andere kant is de transfermarkt nog maar twee dagen open. En we gaan zeker geen overhaaste beslissingen nemen. Dan blijft hij gewoon bij Ajax en moet hij zich maar weer terug knokken in de basis", aldus Bazoer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen