Bazoer blijft bij Ajax: "Vechten voor basisplaats"

31 augustus 2016, 08:10

Riechedly Bazoer houdt bij Ajax momenteel voornamelijk de reservebank warm en schermde met interesse van een aantal buitenlandse club, maar de 19-jarige middenvelder blijft hoogstwaarschijnlijk wel in Amsterdam voetballen. Broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer heeft dat kenbaar gemaakt.

"Riechedly wil en gaat vechten voor zijn basisplaats", laat Irchandly optekenen in De Telegraaf. Vlak voor het einde van de transferperiode werden Napoli en VfL Wolfsburg concreet voor de middenvelder. Ondertussen haalde Ajax Hakim Ziyech, omdat onder meer Bazoer op de nominatie zou hebben gestaan om te verkassen. "Maar Ajax was al eerder met Ziyech bezig dan dat clubs zich voor Riechedly melden", aldus Irchandly. "We hebben het er daarom uitgebreid over gehad. Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen."

Bazoer komt volgens zijn broer en zaakwaarnemer wel weer aan de bak bij Ajax, waar hij volgens Irchandly nog flink kan doorgroeien. "Riechedly speelt nu even niet, maar voelt zich prettig in Amsterdam en heeft het gevoel dat hij bij Ajax nog niet is uitgeleerd. En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren. De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen