'El Ghazi kon kiezen voor overstap naar Valencia'

1 september 2016, 11:52

Anwar El Ghazi werd op de slotdag van de transferperiode in verband gebracht met een vertrek bij Ajax, omdat clubs uit de top van de Primera División en de Serie A belangstelling in hem zouden hebben. Een dag na het verstrijken van de transferdeadline is gebleken dat Valencia zeer concreet was.

De Telegraaf wist al te melden dat El Ghazi zwart op wit heeft dat hij voor 12 miljoen euro mag vertrekken bij Ajax en de ochtendkrant meldt een dag later dat Valencia bereid was om deze som op tafel te leggen voor de vleugelaanvaller.

El Ghazi liet woensdag zelf van zich horen via Twitter en kwam met de medeling dat hij blijft waar hij is. "De media draaien weer overuren. Ik ook, maar dan bij Jong Oranje en Ajax. Door hard te werken wil ik het vertrouwen terug winnen en de echte Anwar laten zien. Ondanks dat het nu slechter met mij gaat bij Ajax wil ik helemaal niet weg bij de mooiste club van Nederland. Ik ben nog steeds in ontwikkeling en leer dagelijks bij, dus Ajax is voorlopig nog niet van mij af!", schreef El Ghazi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen