Barça en Santos in clinch over Inter-aanwinst Gabigol

4 september 2016, 12:21

FC Barcelona gaat wellicht bij de FIFA aankaarten dat Santos niet correct gehandeld heeft. De Catalaanse topclub zou een eerste optie hebben gehad op Gabigol, maar zag dat het deze niet kon verzilveren omdat het Braziliaanse supertalent deze zomer naar Internazionale verkaste.

Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, stapte deze zomer van Santos over naar Inter, maar Barça hoopte de eerste optie op het talent te kunnen gebruiken. Deze optie werd volgens Globoesporte bedongen in de overeenkomst rond de transfer van Neymar in 2013. Omdat Santos bij Barça geen melding maakte van de transfer van Gabigol naar Inter, komen de Catalanen nu in opstand.

Barça is niet gediend van het feit dat er niets gedaan is met haar eerste optie en neemt Santos dat kwalijk. De Braziliaanse club stelt echter dat de Spaanse kampioen wél op de hoogte gesteld is. "Barcelona kan doen wat ze willen. Laat ze maar niet vergeten te zeggen dat zij geen extra 2 miljoen euro hoeven te betalen voor clausules rond de deal voor Neymar", zegt Santos-voorzitter Modesto Roma volgens La Gazzetta dello Sport. Hij lijkt hiermee te zeggen dat de eerste optie van Barça niet per definitie ingewilligd hoefde te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen