Messi wil voor voetbalpensioen nog bij Newell's spelen

5 september 2016, 11:28

Er is één club waar Lionel Messi voor het einde van zijn carrière nog gespeeld wil hebben. De Argentijnse superster heeft gezegd dat hij ooit nog voor Newell's Old Boys wil uitkomen. Dat is de club waar het allemaal begon voor de balvirtuoos.

Messi behoorde zes jaar tot de jeugdopleiding van Newell's Old Boys, toen FC Barcelona hem op 13-jarige leeftijd naar Europa haalde. Een doorbraak in het eerste elftal van de Argentijnse club was er dus niet bij voor de dribbelaar, maar mogelijk komt hij ooit nog terug op het oude nest. "Dat zou ik heel mooi vinden", zegt de 29-jarige Messi tegen Telefe's Polemica en el Bar.

"Het is iets waar ik altijd al aan heb gedacht. Als kind was het namelijk mijn droom om voor deze club te spelen", aldus Messi. "Toen veranderde mijn leven. Ik heb geen spijt van de keuzes die gemaakt zijn, maar ik zou het prachtig vinden om in Argentinië terug te keren en weer te spelen bij Newell's, de club waar ik ben opgegroeid."

Messi is momenteel overigens licht geblesseerd, waardoor hij een vraagteken is voor het duel van Barça met Alaves. Hij lijkt de Champions League-opener tegen Celtic wel te kunnen halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen