Veelbesproken Turpin leidt PSV, Eriksson fluit Feyenoord

26 september 2016, 12:21   Bijgewerkt: 26 september 2016, 13:15

De wedstrijd van aankomende woensdag tussen FC Rostov en PSV in de Champions League zal onder leiding staan van een in Nederland bekende Fransman. De UEFA heeft Clément Turpin, die twee seizoenen geleden Feyenoord tegen AS Roma in de Europa League floot, aangewezen als leidsman voor het treffen in Rusland.

Het duel tussen Feyenoord en AS Roma was twee seizoen geleden een heetgebakerd potje in de Europa League. De 34-jarige Fransman trok toen rood voor Feyenoord-aanvaller Mitchell Te Vrede en legde daarna de wedstrijd voor enige tijd stil omdat supporters van de thuisclub allerlei voorwerpen op het veld gooiden. Ook reservekeeper Erwin Mulder kreeg destijds een rode kaart van de Fransman. Overigens zal Turpin bij het duel tussen Rostov en PSV worden geassisteerd door vijf landgenoten.

Ook Feyenoord heeft een bekende arbiter toegewezen gekregen voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe. Dat duel staat onder leiding van de Zweed Jonas Eriksson, die vorig jaar nog de Europa League-finale onder zijn hoede had. Verder is de Italiaan Paolo Mazzoleni verantwoordelijk voor Standard Luik - Ajax, terwijl Zenit tegen AZ wordt gefloten door de Spanjaard Javier Estrada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen