Enoh heeft 'gemengde gevoelens' voor weerzien met Ajax

28 september 2016, 07:50

Ajax stuit komende donderdag op een oude bekende in de groepsfase van de Europa League. De Amsterdammers staan voor een weerzien met Eyong Enog, die momenteel voor Standard Luik speelt. De international van Kameroen, die tussen 2008 en 2014 bij Ajax onder contract stond en daarvoor ook voor Ajax Cape Town speelde, kijkt uit naar de confrontatie met zijn oude club.

"Ik sta ook met gemengde gevoelens aan de aftrap", stelt de 30-jarige Enoh in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Ajax in De Telegraaf. "Aan de ene kant ben ik blij terug te keren naar de club die me als eerste de kans in Europa heeft geboden. Maar aan de andere kant wil ik het eigenlijk niet opnemen tegen de club, waar ik vijf jaar lang met heel mijn hart voor heb gespeeld", verklaart de Afrikaan.

Enoh heeft geen idee hoe hij donderdag ontvangen zal worden door de supporters van Ajax. "Dat weet ik niet. Ik ben in elk geval blij de fans weer te zien, want mijn band met ze is altijd goed geweest", aldus de middenvelder, die na zijn Ajax-tijd ook nog bij Fulham en Antalyaspor speelde. Wie er favoriet is in het Europa League-duel, vindt Enoh lastig in te schatten. "Vaak lopen wedstrijden anders dan mensen vooraf denken. Maar op basis van de selectie, de vorm en de historie is Ajax favoriet. Ik denk dat het meest hongerige team wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen