Willems: "Fans moeten dan ook achter ons staan"

16 oktober 2016, 13:10   Bijgewerkt: 17 oktober 2016, 07:27

Jetro Willems had tijdens de wedstrijd van PSV tegen Heracles (1-1) gehoopt op meer steun vanaf de tribunes. De eigen supporters lieten met een fluitconcert weten wat ze vonden van het spel van de regerend kampioen. De verdediger vindt dat echter niet eerlijk. "Je ziet dat we ons best doen."

Na afloop concludeerde Willems dat vooral het benutten van kansen een probleem is voor de Eindhovenaren. "Dat het beter moet? Oké. Dat het beter kan? Oké. Dat we beter de kansen af moeten maken? Oké. Dat moet allemaal, maar gebeurt niet. Alles lukt, alleen de kansen benutten we niet en dat is net het punt waar we overheen moeten", vertelt hij aan Omroep Brabant.

De linksback vindt het jammer dat de fans al zo vroeg in het seizoen het vertrouwen in de ploeg opzeggen. "Het kan allemaal nog en ik vind het dan ook jammer dat veel supporters er geen vertrouwen meer in hebben en gaan fluiten.We doen het niet expres en je kan zien dat we ons best doen. Alleen het lukt net niet. Dan moet je ook achter ons staan. Daar zijn supporters voor. Dan zijn ze de twaalfde man."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen