Streppel over Larsson: "Hij kan het niveau van PSV aan"

27 oktober 2016, 21:44

Dat het momenteel geweldig gaat met sc Heerenveen, blijft uiteraard ook bij de andere clubs niet onopgemerkt. Zo wordt de naam van uitblinker Sam Larsson al in verband gebracht met PSV. Hoewel coach Jurgen Streppel beseft dat het verschil tussen beide clubs groot is, denkt hij dat de Zweed het niveau in Eindhoven aan moet kunnen.

In gesprek met FOX Sports laat hij zijn licht schijnen over de buitenspeler. "Sam is een hele goede speler, maar PSV en Heerenveen is wel een wereld van verschil. Laten we eerlijk zijn, daar wordt veel meer gevraagd. Het niveau is hoger en er zit veel meer druk op. Het is nu nog moeilijk te zeggen, maar ik denk wel dat hij dat aankan."

Overigens is Larsson niet de enige uitblinker bij Heerenveen, want ook Stijn Schaars steekt in topvorm. De controleur is zelfs opgenomen in de voorselectie van Oranje, zo werd vandaag bekend. "Dat is geweldig en verdiend", vindt Streppel. "Hij heeft de afgelopen tien wedstrijden uitstekend gespeeld. Ik kan me de selectie dus ook voorstellen. Stijn is er enorm blij mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen