Riedewald baalt van doelpunt Guidetti: "Pijnlijk"

4 november 2016, 11:00

Er was donderdagavond niets aan de hand voor Ajax, dat tegen Celta de Vigo na zeventig minuten een 3-0 voorsprong te pakken had. Vervolgens ging het echter alsnog bijna mis, toen de Spanjaarden in de slotfase nog terugkwamen tot 3-2. Uitgerekend John Guidetti tekende voor de eerste Spaanse treffer, tot ongenoegen van Jairo Riedewald.

Guidetti werd vanwege zijn Feyenoord-verleden uitgefloten door de fans van Ajax en haalde na zijn doelpunt zijn gram. "Het is nooit leuk als er iemand tegen je scoort. Maar dat hij bij zijn eerste balcontact een doelpunt maakt en dan al die gebaren doet is wel een beetje pijnlijk", geeft Riedewald toe in gesprek met AT5.

Ondanks dat Ajax tegen Celta nog in de problemen kwam, trok de ploeg van Peter Bosz de zege over de streep. Daardoor is het nu al zeker van Europese overwintering. "Het is fijn dat we door zijn. Het was al een tijdje geleden dat we de groepsfase overleefden in Europa, dus dit is lekker", zegt Riedewald, die door de absentie van Nick Viergever weer eens in de basis stond.

Riedewald gelooft dat Ajax ver kan komen in de Europa League. "Daar heb ik alle vertrouwen in, zeker als we zo spelen als we hebben gedaan in de groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen