Cocu heeft Narsingh weer terug en steunt Willems

4 november 2016, 14:42

Na een 1-2 nederlaag tegen Bayern München is duidelijk dat PSV na de winter niet meer in de Champions League te bewonderen zal zijn. Om na het huidige seizoen wel weer op het hoogste decor van Europa uit te mogen komen, is het voor de Eindhovenaren zaak om de inhaalrace naar Feyenoord en Ajax een succesvol einde te geven. Tegen FC Twente (zaterdag, thuis) moet weer een horde genomen worden.

Coach Phillip Cocu heeft Luciano Narsingh weer terug in de thuiswedstrijd tegen de Tukkers. Jürgen Locadia, Siem de Jong, Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet zijn er nog niet bij. "Zoet moet de interlandperiode gebruiken om fit te raken. Voor Siem komt het duel simpelweg te vroeg", zegt Cocu op de clubwebsite.

Jetro Willems is wel fit, maar heeft vanwege zijn vormdip geen uitnodiging ontvangen voor het Nederlands elftal. Bondscoach Danny Blind heeft de voorkeur gegeven aan Marvin Zeegelaar. "Hij moet zich terug knokken", reageert Cocu op de situatie van Willems. "Ik ben er van overtuigd dat het hem gaat lukken. Zelf vond ik dat hij weer langzaam beter aan het worden was. Alleen tegen Bayern München waren we ontevreden over hem."

Met Twente treft PSV een tegenstander die op bewonderenswaardige wijze opgekrabbeld is na een hoop ellende. "Dat is heel knap. Daar verdient de trainer (René Hake, red.) complimenten voor. Hij is altijd rustig gebleven en heeft met de club met beperkte middelen een goede selectie weten samen te stellen. Het is een ploeg met veel creativiteit en een team waar we respect voor moeten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen