Ook FC Twente sta-in-de-weg voor PSV in Eindhoven

5 november 2016, 22:32

PSV heeft opnieuw punten verspeeld op eigen veld. Het kwam wel terug van een achterstand na rust, maar moest genoegen nemen met een punt tegen een effectief FC Twente. Het leidde tot een loeihard fluitconcert na het eindsignaal. 

Dat PSV het dit seizoen opvallend lastig heeft in eigen huis zagen we al een aantal keer. Maar als je als titelhouder dan ook nog eens nauwelijks kansen weet te creëren, is dat op zijn minst zorgwekkend te noemen. Met de ervaren Luuk de Jong en Andres Guardado in mindere vorm moeten andere jongens opstaan. En dat gebeurt niet altijd.

Het zorgde regelmatig voor dreiging voor het doel van Remko Pasveer, die een aantal keer moest ingrijpen om een tegentreffer te voorkomen. De Tukkers kregen opvallend veel ruimte na handig combinatiespel, maar waren voorin vaak te gehaast.

Nu was het echt alles of niets voor PSV, dat op eigen veld tot dusver slechts drie keer het net vond dit seizoen. De Jong kreeg twee goede ballen, maar deed er te weinig mee en moest het fysiek vaak afleggen tegen het sterke centrum van Twente. Toch kon ploeggenoot Hector Moreno wel scoren via een intikker, na een fout van Nick Marsman.

Invaller Oleksandr Zintsjenko bracht vervolgens wat PSV nodig had. Het werd veel dreigender, terwijl de bezoekers uit Enschede het punt wilden koesteren. De man uit Oekraïne raakte zelf nog de lat met een heerlijke uithaal. Maar ook met Sam Lammers (19), spits van Jong PSV, kon de thuisploeg niet meer toeslaan en bleef het bij 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen