Italië: AC Milan gelijk, Adriano op dreef

29 augustus 2005, 02:42

AC Milan is het seizoen niet best begonnen. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam in het uitduel met Ascoli niet verder dan 1-1, na kort zelfs achter gestaan te hebben. Internazionale en Juventus wonnen hun eerste competitieduel wél. Adriano was met drie treffers te grote man bij Inter, terwijl Trezeguet Juventus langs Chievo Verona schoot.

De wedstrijd tussen Ascoli en Milan had eigenlijk beter afgelast kunnen worden. Het veld in Ascoli was drijfnat en er viel feitelijk niet fatsoenlijk op te voetballen. De wedstrijd ging echter gewoon door en Ascoli worstelde zich beter door de zware omstandigheden dan de sterrenploeg uit Milaan. Na 55 minuten kwam Ascoli zelfs op voorsprong, maar Shevchenko maakte enkele minuten later alweer gelijk: 1-1. Verder kwam Milan echter niet. Bij de Milanezen stond Jaap Stam in de basis en viel Seedorf in de slotfase in.

Internazionale begon het seizoen zeer overtuigend. In eigen stadion bleek Treviso een ideale sparringpartner. Met name Adriano was op dreef. De Braziliaan scoorde drie keer, waarmee hij zijn ploeg hoogstpersoonlijk naar de koppositie in de Serie A schoot. Deze koppositie moet het echter delen met AS Roma, dat met 0-3 won bij Reggina. 

Titelverdediger Juventus slaagde er in om Chievo Verona opzij te zetten. In eigen stadion scoorde David Trezeguet na ruim een half uur de enige treffer van het duel voor de oude Dame. Bij Juventus maakte Patrick Vieira zijn competitiedebuut en maakte ook Zlatan Ibrahimovic deel uit van de basisopstelling. Ook Lazio Roma won haar eerste competitieduel met miniem verschil. Thuis tegen Messina won Lazio met 1-0, door een doelpunt van Pandev.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen