Sparta hoopt op Hakansson in plaats van Obodai

25 augustus 2005, 10:12

Sparta Rotterdam rekent niet meer op de komst van Anthony Obodai. De Ghanees stond in de belangstelling van de ploeg van Wiljan Vloet, maar inmiddels heeft Sparta haar bakens verzet naar Jesper Hakansson. De 24-jarige Deen kwam vorig seizoen uit voor RBC Roosendaal en is nu op zoek naar een nieuwe club.

Hakansson stond jarenlang onder contract bij SC Heerenveen, waar hij geen basisplaats wist af te dwingen. Afgelopen seizoen was hij verhuurd aan RBC Roosendaal. Zijn contract bij Heerenveen is inmiddels ten einde, waardoor Hakansson nu op zoek is naar een nieuwe club. Momenteel loopt de aanvaller stage bij een Zweedse club, maar Sparta ligt op het vinkentouw. "Als zijn stage in Zweden niks wordt, neemt hij contact met ons op", verklaart directeur Peter Bonthuis in Voetbal International. 

Obodai lijkt inmiddels helemaal uit beeld bij de Kasteelheren uit Rotterdam. "We hebben een gesprek met hem gehad, maar daarna hebben we helemaal niks meer van hem gehoord. Dan maar geen Obodai", zegt de nuchtere Bonthuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen