Ball was bijna rond met Birmingham City

1 september 2005, 15:36

Met Michael Ball heeft PSV woensdagavond op het allerlaatste moment toch nog een nieuwe linksback aangetrokken. De 25-jarige Brit moet bij de Eindhovense ploeg van Guus Hiddink (foto) de opvolger worden van Young-Pyo Lee, die naar Tottenham Hotspur vertrok. Toch had het niet veel gescheeld of Ball had komend seizoen niet niet in Eindhoven, maar in Birmingham gespeeld.

"Het scheelde maar twintig minuten of ik had bij Birmingham City getekend", zegt Ball op de website van de Eindhovense club. "Deze transfer naar PSV is echt op het allerlaatste moment tot stand gekomen. Guus Hiddink belde me op en voor een club als PSV sta je natuurlijk altijd open. Dit is denk ik een heel goede stap voor mijn carrière."

Ball is afkomstig van Glasgow Rangers, de club waar voormalig PSV-doelman Ronald Waterreus onder contract staat. "Ik heb even met Ronald gesproken en die vertelde me alleen maar goede dingen over de club. Ook bij Fernando Ricksen gingen de duimen gelijk omhoog toen ik hem vroeg naar PSV. Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij PSV. Hopelijk kan ik me via PSV weer terug knokken in de nationale ploeg van Engeland." Ball speelde tot op heden één interland. 

PSV kan Ball niet inzetten in de Champions League, omdat de Brit meedeed in het voorronde-duel van de Rangers tegen het Cypriotische Famagusta.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen