Cissé ontevreden bij Liverpool

Ger
4 september 2005, 15:47

Djibril Cissé voelt zich gekwetst omdat hij heeft ontdekt dat Liverpool hem voor het einde van de transferperiode probeerde te verkopen. De Franse aanvaller zegt dat zijn werkgever gesprekken heeft gevoerd met Newcastle United en Marseille over een overgang. "Ik hoorde dat Liverpool achter mijn rug om met andere clubs aan het praten was - en dat doet pijn", aldus Cissé.   

De 24-jarige speler heeft nog meer kritiek op Liverpool. Cissé vreest dat hij zijn plek in het Franse nationale team gaat verliezen als Liverpool-trainer Rafael Benitez hem aan de rechterkant blijft opstellen. "Iedereen weet dat ik daar niet wil spelen", zegt de spits, die zaterdag nog tweemaal scoorde voor Frankrijk in het WK-kwalificatieduel tegen de Faeröer Eilanden (3-0 winst).  

"Het is niet mijn beste positie maar de trainer zet me er toch neer", verzucht Cissé. "Ik wil alles voor de club geven, maar op deze manier is dat moeilijk. Het is een WK-jaar en ik moet mijn plek veroveren bij het nationale team. Op dit moment is die droom aan het vervagen. Ik ben geen Michael Owen bij Newcastle - ik ben niet zeker van mijn plaats." 

Cissé heeft inmiddels met de Franse bondscoach Raymond Domenech gesproken over zijn situatie bij Liverpool. "Hij vertelde me dat ik zoveel mogelijk aan spelen moet toekomen. Ik zal mezelf daarom moeten afvragen of ik nog toekomst zie bij Liverpool. Ik twijfel sterk door de houding van de club. Voorlopig ben ik nog bereid te blijven vechten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen