Fehér op huurbasis naar Willem II

6 september 2005, 14:18

Csaba Fehér speelt komend seizoen in de kleuren van Willem II. De middenvelder komt op huurbasis over van PSV. De 30-jarige Hongaar zal na dit seizoen weer terugkeren naar Eindhoven, waar hij nog tot medio 2007 onder contract staat.

Fehér kwam in de zomer van 2004 naar Eindhoven, nadat hij bij NAC Breda was uitgegroeid tot één van de betere middenvelders in de Nederlandse competitie. Bij PSV slaagde Fehér er echter niet in om een basisplaats te veroveren. In de loop van het vorige seizoen werd hij door trainer Guus Hiddink op huurbasis naar het Hongaarse Újpesti TE gestuurd.

Dit seizoen wilde Fehér knokken voor een basisplaats in Eindhoven, maar ook dit seizoen lijkt Hiddink geen basisplaats in gedachten te hebben voor de Hongaar. NAC Breda en ADO Den Haag toonden direct interesse in de 30-jarige middenvelder, maar uiteindelijk heeft Willem II aan het langste eind getrokken. "Csaba speelt komend seizoen op huurbasis bij ons, hij voegt zich komende donderdag bij de spelersgroep", bevestigt Willem II-voorlichter Rene Vermetten tegenover FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen