Onrust bij Dortmund

10 september 2005, 12:41

Het blijft rommelen bij Borussia Dortmund. De ploeg van Bert van Marwijk is het seizoen niet best begonnen en bovendien zijn er verschillende interne strubbelingen. Verdediger Christian Wörns uitte onlangs zijn ongenoegen over het beleid van zijn club en dat is voorzitter Rauball is het verkeerde keelgat geschoten. "Als hij wil vertrekken, moet hij dat vooral doen", aldus Rauball.

Wörns was vooral teleurgesteld over het feit dat de club Jan Koller (foto) volgend seizoen transfervrij moet laten gaan. De international zette vervolgens zijn vraagtekens bij de ambities en het beleid van de club. Voorzitter Reinhard Rauball is de kritiek van spelers op zijn beleid inmiddels echter meer dan zat. "Spelers moet hun mening intern houden. Zulke uitlatingen zijn alleen maar slecht voor de sfeer binnen de club."

"Als spelers een vertrek willen afdwingen, moeten ze dat vooral doen. We hebben niks aan ongemotiveerde spelers. Er zijn genoeg andere spelers die maar al te graag voor Dortmund willen spelen", waarschuwt Rauball zijn spelersgroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen