Opluchting bij Van Nistelrooy

28 september 2005, 10:50

Ruud van Nistelrooy blijft dit seizoen van onschatbare waarde voor Manchester United. De spits bezorgde zijn club in de slotfase van het duel met Benfica alsnog de volle winst, door de verlossende 2-1 te maken voor de Mancunians. Dit was alweer de zevende treffer van Van Nistelrooy in dienst van Manchester dit seizoen.

Door het late doelpunt van Van the Man ontsnapte Manchester aan puntverlies tegen het verrassend sterke Benfica. Ryan Giggs had de Engelse ploeg al vroeg op voorsprong gezet, maar Simão Sabrosa knalde in de tweede helft de gelijkmaker langs Edwin van der Sar. "Na die gelijkmaker dacht iedereen: oh jee, daar gaan we weer", geeft Van Nistelrooy toe. "Gelukkig slaagden we er in om ons naar de overwinning te knokken."

"Het was fantastisch om te scoren, zeker zo laat in de wedstrijd", zegt de Nederlander over zijn doelpunt, dat door de Engelsen beschreven werd als een typische Van Nistelrooy-goal. "De sfeer in het stadion was geweldig, de fans hebben ons de hele wedstrijd naar voren geschreeuwd. Ze waren absoluut een steun in de rug voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen