Boschker keert terug in doel FC Twente

1 oktober 2005, 04:00

Sander Boschker zal in de derby tegen Heracles Almelo hoogstwaarschijnlijk zijn rentree maken in het basiselftal van FC Twente. De routinier stond sinds de voorbereiding buitenspel met een schouderblessure maar is inmiddels helemaal hersteld. Hierdoor zal Remko Pasveer waarschijnlijk genoegen moeten nemen met een plaats op de bank.

Trainer Rini Coolen zal pas vlak voor de wedstrijd bekend maken wie in het Twentse doel zal staan, maar alles wijst er op dat Boschker terug zal keren onder lat. "Voor het duel tegen Feyenoord kwam er een hamstringblessure bij, anders had ik die wedstrijd eventueel al kunnen keepen. Ik ben blij dat ik weer terug ben na acht weken niet te hebben gespeeld", zegt Boschker op de website van FC Twente.

Hoewel de terugkeer van Boschker een meevaller is voor trainer Coolen, kent FC Twente de nodige personele problemen. Jason Culina vertrok vrijdag naar PSV, terwijl Jeroen Heubach, Peter Niemeyer, Dmitiri Shoukov en Georgi Gakhokidze door blessures niet in actie kunnen komen. Ook Sharbel Touma is een twijfelgeval. De aanvaller kampt met een enkelblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen