Cruijff lovend over Van Bommel

31 oktober 2005, 09:58

Mark van Bommel lijkt bezig te zijn om zijn critici de mond te snoeren. De middenvelder maakt de laatste weken regelmatig deel uit van het basiselftal van FC Barcelona en presteert in deze wedstrijden uitstekend. Zondag wees hij de Catalanen de weg door in het duel met Sociedad (5-0) de openingstreffer te maken.

Ook Johan Cruijff, iemand die in het verleden regelmatig kritiek uitte op de middenvelder, lijkt steeds gecharmeerder te worden van de Limburger. In zijn column in de Telegraaf sprak Cruijff zelfs lovende woorden over Van Bommel. "Door problemen bij Deco en Eto'o moest er een beroep op Mark van Bommel en Henrik Larsson worden gedaan. Beide spelers doen dat uitstekend, waardoor ze de selectie als geheel nog sterker hebben gemaakt", schrijft Cruijff.

Naast Van Bommel en Larsson kan ook Lionel Messi inmiddels rekenen op de steun van Cruijff. De Argentijnse aanvaller maakt volgens Cruijff een stormachtige ontwikkeling door. "Die jongen is bezig het complete stadion te veroveren", zegt Cruijff over Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen