Druk op de ketel voor Adriaanse

19 oktober 2005, 16:22

Voor Co Adriaanse is het vanavond tegen Inter Milaan een kwestie van alles of niets. De oefenmeester verloor met FC Porto zijn eerste twee Champions League-wedstrijden en ligt na de nederlaag tegen Benfica (0-2) zwaar onder vuur. "We staan onder druk, we moeten deze wedstrijd winnen", beseft Adriaanse zich.

Toch zal Adriaanse er een hele kluif aan krijgen om vanavond drie punten te pakken. Porto krijgt namelijk Inter Milaan op bezoek, dat haar eerste twee Champions League-wedstrijd wist te winnen. "Inter is een absolute topploeg, zowel offensief als defensief", weet Adriaanse. "Het gaat een heel, heel zware wedstrijd worden. Het is sowieso altijd moeilijk om te scoren tegen Italiaanse tegenstanders."

"Inter maakt een goede periode door en is in de Champions League nog zonder puntverlies. Ze zijn heel moelijk te kloppen", zegt Adriaanse, die de Porto-fans oproept om massaal naar het stadion te komen om zijn ploeg te steunen. "Ik hoop dat onze fans in grote getalen op komen dagen. Zo niet, zijn het geen echte supporters."

Afgelopen weekend zwaaiden de Porto-fans nog met witte zakdoekjes, na het verlies tegen rivaal Benfica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen