Fans Middlesbrough niet blij met Alkmaarderhout

Ger
13 oktober 2005, 15:44

Fans van Middlesbrough zijn ontevreden over het aantal beschikbare kaarten voor het UEFA Cup-duel tegen AZ in de Alkmaarderhout. Supporters van de Engelse club kregen slechts 408 tickets toegewezen. In totaal zouden echter 2.500 fans de wedstrijd willen bijwonen.

Volgende week donderdag speelt Boro voor de UEFA Cup tegen Grasshoppers in Zwitserland. Bij dat duel kunnen ruim 3.000 Engelse supporters aanwezig zijn. "Hier kunnen onze fans wel bijna allemaal mee, maar in de Alkmaarderhout passen onze fans zogenaamd niet. Erg jammer", aldus een woordvoerder van Middlesbrough. 

Het treffen met AZ wordt gezien als de meest aansprekende wedstrijd, dus er wordt een ware run verwacht op de kaarten voor die ontmoeting. Thuiswedstrijden van Middlesbrough in de UEFA Cup zijn daarentegen niet bijzonder in trek. De Engelse club heeft tot nu toe schrikbarend weinig bezoekers gehad. Daarom zijn de kaartjes nu goedkoper geworden; ze kosten ongeveer de helft van een toegangsbewijs voor een Premier League-wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen