Groep C: Remise voor Barcelona in Athene

Ger
18 oktober 2005, 23:41

Barcelona heeft de eerste punten laten liggen in de Champions League. De ploeg van trainer Frank Rijkaard speelde doelpuntloos gelijk tegen Panathinaikos. De Catalanen hadden veel balbezit in Athene, maar kansen waren zeldzaam.

Via Eto'o kreeg Barcelona drie mogelijkheden om een goal te maken, maar de spits wist het doel niet te vinden. De thuisploeg was gevaarlijk in de persoon van Mantzios, maar ook hij bleek dinsdagavond niet trefzeker. Bij Barcelona hadden Van Bronckhorst en Van Bommel een basisplaats. Rijkaard haalde Van Bommel in de tweede helft naar de kant. Oud-Ajacied Wooter viel twee minuten voor tijd in bij de Grieken.

Werder Bremen speelde op bezoek bij Udinese met 1-1 gelijk. De Duitse ploeg kwam op voorsprong door een eigen goal van Felipe in de tweede helft. Vijf minuten voor het einde maakte de thuisclub gelijk. Invaller Di Natale zorgde voor de eindstand.