PSV is uitgewinkeld

28 oktober 2005, 10:20

PSV zal dit seizoen geen nieuwe spelers meer aantrekken. Voorzitter Rob Westerhof vertelde donderdagavond in het Eredivisie Journaal van Talpa dat zijn ploeg voorlopig uitgewinkeld is. De Eindhovense preses is tevreden met de huidige selectie, die inmiddels weer aan kop staat in de eredivise.

"Het elftal draait buitengewoon goed", stelt Westerhof tevreden vast. "Bovendien kan het team alleen maar beter worden als de geblesseerden terugkeren. We zullen daarom geen verdere versterkingen aantrekken in de rest van dit seizoen."

De laatste weken baarde PSV opzien met het aantrekken van onder andere Arouna Koné en Jason Culina. Sinds de komst van, mede name, Koné is de ploeg van trainer Guus Hiddink in de competitie bezig met een fraaie serie. Ook in de Champions League leverde het team vorige week een prima prestatie door AC Milan in San Siro op 0-0 te houden.

Westerhof liet bovendien weten dat hij nog geen contact heeft gehad met Jaap Stam. De verdediger zou oren hebben naar een terugkeer naar Nederland, maar PSV heeft Stam nog niet gesproken. Toch is Westerhof blij met de berichten dat Stam zijn zinnen heeft gezet op een terug naar Nederland. "Natuurlijk zijn wij daar niet ongelukkig mee", zegt Westerhof lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen