Terugkeer Stam geen gelopen koers

25 oktober 2005, 10:51

Het is nog helemaal niet zeker dat Jaap Stam na dit seizoen terug zal keren naar Nederland. Hoewel de 33-jarige verdediger wel degelijk oren heeft naar een terugkeer, is er nog niets concreet. "Jaap heeft nog een doorlopend contract in Milaan. Het is leuk dat Johan Derksen wat te schrijven heeft in zijn blad, maar wat hij maandag zei in Voetbal Insite klopt niet geheel", zegt de heer Foortse namens Stams zaakwaarnemer tegen FCUpdate.nl.

Johan Derksen, de hoofdredacteur van VI, onthulde maandag op RTL5 dat Stam na dit seizoen terug zou keren naar PSV of Heerenveen. Dat is voorbarig. Namens Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Stam, wist zijn collega Foortse van het WorldSoccerConsult dat de zaak allesbehalve in kannen en kruiken is. "Het is nog helemaal geen gelopen koers. Kijk, Jaap heeft inmiddels vier kinderen en vier honden. Hij heeft de wens om terug te keren naar Nederland en dat zal ooit ook wel gebeuren. Voorlopig heeft hij echter nog een doorlopend contract tot medio 2007 en er is nog helemaal niet gepraat met AC Milan. Al deze berichten zijn dus voorbarig."

"Het is helemaal geen gelopen koers", gaat Foortse verder. "We zitten nu in oktober, we hebben nog een winter en een voorjaar te gaan voordat we aan het eind van dit seizoen zitten. Ik kan bevestigen dat Jaap interesse heeft in een terugkeer, maar het is nog veel te vroeg om daar nu over te praten. Het seizoen is nog lang."

Van een eventuele ruil met PSV-verdediger Alex wist Foortse niets. "Ik weet niet of dat speelt. Mocht dat zo zijn, gaat dat buiten ons om. Dat is natuurlijk een kwestie tussen beide clubs, wij hebben daar weinig mee te maken. De clubs moeten er in zulke gevallen altijd eerst uitkomen."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen