Villarreal wil Forlan niet kwijt

31 oktober 2005, 11:02

Arsenal kan voorlopig fluiten naar Diego Forlan. Deze week verschenen er berichten in de Britse media dat de Londense ploeg Forlan (foto, rechts) graag terug naar Engeland wil halen, maar dat lijkt een utopie. "Diego kan alleen vertrekken als we een astronomisch bedrag voor hem kunnen krijgen", is de duidelijke taal van de voorzitter van Villarreal, de huidige club van de spits.

Forlan kwam in het verleden uit voor Manchester United, maar bij de Mancunians viel de spits vooral op door zijn gebrek aan productiviteit. De Uruguayaan kreeg zelfs de lachers op zijn hand door in zijn eerste seizoen in Britse dienst geen enkel doelpunt te maken. Medio 2004 stapte Forlan vervolgens over naar Villarreal, waar hij al snel afrekende met zijn imago als niet-scorende spits. Sterker nog, in Spanje ontwikkelde Forlan zich tot een ware doelpuntenmachine door in zijn eerste seizoen direct 25 keer te scoren.

Door zijn opmerkelijke optreden in Villarreal staat Forlan inmiddels in de belangstelling van tal van topclubs, waaronder Arsenal. Villarreal lijkt echter niet van plan om haar goaltjesdief te laten gaan. "Diego is een sleutelspeler voor ons", legt Villarreal-voorzitter Fernando Roig uit. "We zijn niet bereid om onderhandelingen aan te gaan over een eventuele transfer. Hij is niet te koop, tenzij iemand een astronomisch bedrag op tafel wil leggen."

Ook Forlan zelf lijkt niet warm te lopen voor een terugkeer naar Engeland. "Ik wil me voorlopig alleen op Villarreal richten. Een terugkeer naar Engeland is helemaal niet aan de orde."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen