Cocu en Ooijer ontbreken op training PSV

21 november 2005, 13:09

Zonder Philip Cocu en André Ooijer is PSV maandagochtend begonnen aan de laatste voorbereidingen op het belangrijke Champions League-duel met Schalke '04. Beide routiniers zijn grieperig en moesten de trainingen laten schieten. Of beide spelers woensdag in actie kunnen komen in Gelsenkirchen, is voorlopig nog niet duidelijk.

Cocu moest door zijn ziekte ook het competitieduel van afgelopen zaterdag met RKC Waalwijk (4-4) aan zich voorbij laten gaan. Ooijer speelde in deze bizarre wedstrijd nog wel mee, maar liet maandag uit voorzorg de training aan zich voorbij gaan. Zowel Cocu als Ooijer zal vanmiddag gewoon meereizen naar Gelsenkirchen, waar PSV woensdag aan zal treden tegen Schalke '04. Ook Michael Ball zal meereizen naar Duitsland. De verdediger trainde maandag voluit mee en is na wekenlang blessureleed weer inzetbaar.

PSV kan woensdag, bij winst in de Veltins Arena, een plaats in de tweede ronde van de Champions League afdwingen. De Eindhovenaren voeren momenteel met zeven punten uit vier wedstrijden de groep aan. Schalke heeft na vier wedstrijden vijf punten weten te verzamelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen