Crouch blijft zoeken naar eerste goal

24 november 2005, 12:01

Niet alleen Ajax, maar ook Liverpool kampt met het probleem van de niet-scorende spitsen. Aanwinst Peter Crouch worstelt al maandenlang met zijn vorm en is er tot op heden nog niet in geslaagd om ook maar één doelpunt te maken in dienst van the Reds. Ook woensdagavond, in het duel met Betis Sevilla, hielp Crouch weer de mooiste kansen om zeep.

Crouch kreeg tegen Betis minimaal vier grote kansen om de score te openen, maar de 24-jarige spits slaagde er niet in om de bal tussen de palen te krijgen. "Het was weer een frustrerende avond voor mij", zei Crouch dan ook na afloop van het duel. "Maar goed, het belangrijkste is dat we de volgende ronde bereikt hebben." Het 0-0 gelijke spel tegen Betis was voor de titelverdediger voldoende om een plaats in de volgende ronde af te dwingen.

Ook middenvelder Boudewijn Zenden blijft zijn teamgenoot steunen. "Hij werkt hard en doet veel nuttig werk voor de ploeg. Hij krijgt zijn kansen en ik weet zeker dat hij vroeg of laat zijn doelpunt zal maken. Liever vroeger dan laat natuurlijk, dat wel", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen