Groep A: Bayern en Juventus bekeren door

22 november 2005, 22:55

Bayern München heeft met speels gemak de volgende ronde van de Champions League bereikt. De Duitse ploeg won in eigen stadion met 4-0 van Rapid Wien, mede door twee treffers van Roy Makaay. Ook Juventus is verzekerd van een plaats bij de laatste zestien. De Italianen wonnen uiterst moeizaam met 1-0 van het dappere Club Brugge.

Bayern München had in de eigen Allianz Arena geen kind aan Rapid Wien. Al in de eerste helft opende Sebastian Deisler de score voor de Duitse landskampioen, waarna Ali Karimi de score in de tweede helft op bijzonder fraaie wijze verdubbelde. Na deze treffer braken de vijf minuten van Roy Makaay aan. De spits uit Wijchen scoorde tweemaal, op aangeven van respectievelijk Schweinsteiger en Demichelis.

Juventus had een aanmerkelijk moeilijke avond. Club Brugge was na twee achtereenvolgende overwinningen op Rapid Wien plotseling weer in de race om een plaats in de tweede ronde en vocht in Turijn hartstochtelijk voor haar laatste kans. Juventus was in eigen stadion weliswaar verreweg de betere ploeg, maar Brugge bleef lange tijd met kunst- en vliegwerk overeind. Pas in de slotfase schoot aanvoerder Alessandro del Piero zijn ploeg langs de stugge Belgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen