Groep C: Barcelona en Udinese pakken drie punten

22 november 2005, 23:15

FC Barcelona blijft winnen. Drie dagen na de sensationele 0-3 bij Real Madrid won de ploeg van Frank Rijkaard in eigen stadion met 3-1 van Werder Bremen. In dezelfde groep deed Udinese uitstekende zaken. De Italianen wonnen in Griekenland met 1-2 van Panathinaikos en zijn nu dicht bij een plaats in de tweede ronde.

Ronaldinho was, evenals in Madrid, de grote man bij Barcelona. Met een treffer en twee assists maakte de Braziliaanse middenvelder het verschil in het duel met Bremen. Tim Borowski had tussendoor doel getroffen namens de Duitse ploeg, die eigenlijk nooit aanspraak kon maken op de zege.

Door de nederlaag van Bremen heeft Udinese nu de beste papieren om de volgende ronde te bereiken. De Italiaanse ploeg won in Griekenland verrassend met 1-2 van Panathinaikos. Charalambides had de Grieken nog wel op voorsprong gezet, maar in de slotfase deden Iaquinta en Candela het duel alsnog kantelen. Udinese heeft nu aan een gelijkspel in de laatste wedstrijd tegen FC Barcelona voldoende om de tweede ronde te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen