Groep E: Kwartet goals voor Shevchenko

Ger
23 november 2005, 23:05

Dankzij een grandioze Shevchenko heeft AC Milan de lastige uitwedstrijd bij Fenerbahçe ruim gewonnen (4-0). De van een blessure herstelde Oekraïnse spits nam alle doelpunten voor zijn rekening.

Door zijn vier goals staat Shevchenko alweer op 53 treffers in een Europees bekertoernooi. In de zestiende minuut was hij op aangeven van Seedorf succesvol. In de 52e minuut was Gilardino de aangever. Sjevtsjenko maakte zijn derde doelpunt na voorbereidend werk van Serginho. Zes minuten later profiteerde Sjevtsjenko nogmaals van een fout van de Turkse verdediger Volkan. 

Jaap stam ontbrak in het elftal van AC Milan. Hij zat als gevolg van de rode kaart die hij kreeg in Eindhoven een schorsing van een wedstrijd uit.

In Groep E deelt AC Milan de koppositie met Schalke 04. De Duitsers wonnen woensdagavond met 3-0 van PSV. Beide koplopers treffen elkaar in de laatste speelronde van de groepsfase in San Siro. PSV, dat een puntje minder heeft dan de lijstaanvoerders, sluit af met een thuisoptreden tegen Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen