Groep F: Madrid en Lyon delen de punten

Ger
23 november 2005, 23:23

In Groep F waren Olympique Lyon en Real Madrid al zeker van deelname aan de knockoutfase in de Champions League. Beide clubs speelden woensdagavond in Madrid met 1-1 gelijk.

De Franse kampioen vernederde Real twee maanden nog met 3-0. De Koninklijke wilde zich in eigen huis revancheren voor die dikke nederlaag. De Spanjaarden slaagden daar niet in. Guti zorgde voor rust wel voor een voorsprong. In de tweede helft maakte Carew gelijk.

In dezelfde groep behaalde Olympiakos Piraeus bij BK Rosenborg het eerste punt. De Grieken speelden met 1-1 gelijk. De Braziliaan Rivaldo zette Olympiakos op winst, één minuut voor tijd scoorde Helstad tegen. De Griek Pantos kreeg kort voor tijd de rode kaart. Door het gelijkspel is Rosenborg zeker van Europees voetbal in de UEFA Cup.