Hasselbaink met opgeheven hoofd terug in Alkmaar

24 november 2005, 10:33

Voor Jerrel Hasselbaink staat een bijzondere wedstrijd op het programma. De spits van Middlesbrough speelt vanavond in de Alkmaarderhout tegen AZ, de club waar hij ooit twee seizoenen voor speelde. De spits kijkt uit naar zijn terugkeer in Alkmaar en heeft van manager McClaren al te horen gekregen dat hij hoogstwaarschijnlijk in de basis zal starten.

Na een kort avontuur bij Telstar, slaagde Hasselbaink er vele jaren geleden ook niet in om bij AZ te overtuigen. Na twee jaar verliet hij teleurgesteld de Alkmaarderhout, om vervolgens via omzwervingen in de amateurwereld, Portugal en Spanje de absolute top te bereiken. "Ik was niet professioneel genoeg", blikt Hasselbaink terug op zijn periode bij AZ. "In mijn tweede jaar kreeg ik ook niet echt een kans van de trainer, hij geloofde simpelweg niet in mij."

Hasselbaink verheugt zich op het weerzien met zijn voormalige club. "Ik heb iets bereikt sinds ik hier weg ben, ik ben onder meer international geworden. Ik keer met opgeheven hoofd terug", aldus de spits van Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen