Koeman moet Simão missen tegen Lille

22 november 2005, 13:32

Ronald Koeman heeft een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. De Nederlandse trainer van Benfica kan vanavond in het cruciale Champions League-duel met het Franse Lille geen beroep doen op aanvaller Simão Sabrosa. De Portugees liet afgelopen weekend in het verloren (3-2) duel met Sporting Braga een blessure op.

Door de nederlaag tegen Braga is de wedstrijd tegen Lille voor Koeman van enorm belang. Benfica voldoet met een zesde positie in de Portugese competitie niet aan de verwachtingen en bij een eventuele uitschakeling in de Champions League kan het krediet van Koeman bij de clubleiding wel eens op zijn. De nederlaag van afgelopen weekend tegen Braga kwam overigens bijzonder ongelukkig tot stand. Bij twee van de drie tegendoelpunten ging doelman Quim opzichtig in de fout.

Benfica moet vanavond minimaal gelijk spelen tegen Lille om kans te houden op de tweede ronde van de Champions League. Bij een nederlaag dreigt de ploeg van Koeman bovendien zelfs naast de derde plaats in de poule, goed voor een UEFA Cup-ticket, te grijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen