PSV met zeventien spelers naar Gelsenkirchen

22 november 2005, 14:48

Met de grieperigen Philip Cocu en André Ooijer is PSV dinsdagmiddag afgereisd naar Gelsenkirchen voor het Champions League-duel van woensdag met Schalke '04. DaMarcus Beasley is niet mee naar Duitsland. De Amerikaan liep afgelopen vrijdag een scheurtje op in zijn hamstring en behoort niet tot de zeventien-koppige selectie van trainer Guus Hiddink

Cocu en Ooijer konden maandag niet meetrainen, maar hebben allebei goede hoop dat ze woensdag tegen Schalke in actie kunnen komen. Vanavond traint de équipe van trainer Guus Hiddink in de fraaie Veltins Arena in Gelsenkirchen en wellicht zijn Cocu en Ooijer dan weer van de partij. 

PSV kan zich in Gelsenkirchen kwalificeren voor de tweede ronde van de Champions League. Bij winst is plaatsing voor de volgende ronde een feit, terwijl de Eindhovenaren bij een gelijkspel het karwei over twee weken tegen Fenerbahçe af kunnen maken. Overigens zou ook een nederlaag voor PSV geen dramatische gevolgen hebben. Mocht PSV onverhoopt verliezen, is een overwinning in de laatste wedstrijd tegen Fenerbahçe alsnog genoeg om plaatsing voor de tweede ronde af te dwingen.

De selectie van PSV voor het duel met Schalke '04:

Doel: Gomes, Zoetebier.

Verdediging: Ooijer, Reiziger, Alex, Addo, Lamey.

Middenveld: Simons, Cocu, Ferreyra, Lucius, Afellay, Aissati.

Aanval: Vennegoor of Hesselink, Farfán, Robert en Sibon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen