Groep E: AC Milan groepswinnaar

Ger
6 december 2005, 23:40

AC Milan is groepswinnaar geworden in poule E van de Champions League. De Italiaanse topclub won won dinsdagavond in San Siro met 3-2 van Schalke 04. De Braziliaan Kaká scoorde twee doelpunten voor de Rossoneri.

Het duel leek op een doelpuntloze eerste helft af te stevenen, maar via een bijzonder fraaie vrije trap wist Pirlo de ban te breken. De Italiaanse voorsprong hield nog geen twee minuten stand. Nadat Jaap Stam Kobiasjvili had gevloerd, vond Lincoln feilloos het hoofd van Poulsen bij de verste paal.

In de tweede helft ontrafelde de Oekraïense spits Shevchenko de Duitse defensie, Kaka mocht van hem profiteren: 2-1. De Braziliaanse spelbepaler, evenals Seedorf terug op het middenveld, leek de wedstrijd niet veel later ook te beslissen met zijn tweede goal. De veerkracht van Schalke was echter niet gebroken. Lincoln zorgde, met een van richting veranderd schot, voor de aansluiting en nieuw elan.

De partij bleef tot het laatste fluitsignaal spannend, maar een doelpunt viel niet meer te noteren. Door het verlies moet Schalke genoegen nemen met een ticket voor de UEFA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen