Poule C: Barcelona reikt Bremen helpende hand

7 december 2005, 23:57

Niet Udinese, maar Werder Bremen heeft zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Champions League. De Duitsers wonnen in eigen huis overtuigend met 5-1 van Panathinaikos en zagen FC Barcelona vanuit de Italië de helpende hand toesteken. De Catalanen wonnen immers met 0-2 van Udinese, dat voorafgaand aan deze speelronde nog op de tweede plaats stond.

Bremen had in het eigen stadion geen kind aan Panathinaikos. Al na enkele minuten schoot Micoud zijn ploeg vanaf elf meter op voorsprong, waarna Valdez de score nog voor rust met twee treffers naar 3-0 tilde. Na de pauze liep de thuisploeg nog uit naar 5-1, waarna het vol spanning de gebeurtenissen in Udine moest afwachten. Bij een gelijkspel of winst voor de Italianen zou Werder immers alsnog uitgeschakeld zijn in de Champions League.

Tot vreugde van Bremen en omstreken slaagde Udinese er echter niet in om Barcelona punten af te snoepen. Het frivool spelende Barcelona was duidelijk te sterk voor de Italianen, hoewel het nog lang duurde voordat de Catalanen op voorsprong kwamen. Pas vijf minuten voor tijd schoot Ezquerro de ploeg van de wegens ziekte afwezige Frank Rijkaard op voorsprong. Andres Iniesta verdubbelde in de slotminuut de score, waarna in Bremen de champagne ontkurkt kon worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen