NEC-proefspeler Jones is 'type-Scholes'

6 januari 2006, 13:27

David Jones heeft zijn eerste trainingen bij NEC achter de rug. De jonge Brit, die eigendom is van Manchester United, werkt momenteel een proefperiode af bij de Nijmeegse club. Als beide partijen tevreden zijn over deze stage, is de kans groot dat NEC de middenvelder tot het eind van het seizoen kan huren. "Ik doe alles om een betere voetballer te worden. Als ik daarvoor in Nederland moet gaan wonen is dat geen enkel probleem", zegt Jones op de website van NEC.

De eerste indruk die Jones gekregen heeft bij NEC, is in ieder geval positief. "Er lopen hier een stel goede voetballers rond. Ik heb lekker getraind, ik houd wel van deze manier van voetballen. Ik werd ook hartelijk verwelkomd", zegt hij een interview op de NEC-website.

Jones

Jones

Jones is naar eigen zeggen een aanvallende middenvelder, een echte nummer 10. "Ik denk dat ik het type Paul Scholes ben. Ik houdt er van om aansluiting te krijgen met de spitsen, maak graag doelpunten, of creëer kansen voor anderen. Ik wil belangrijk zijn voor het team en mijn stempel op de wedstrijd drukken. Ik ben een echte spelbepaler", zegt de Brit over zichzelf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen