Van den Eede vertrekt naar Westerlo

25 mei 2006, 10:10

Bart van den Eede zet zijn loopbaan voort in zijn vaderland. De aanvaller van NEC heeft een driejarig contract getekend bij Westerlo, een middenmoter uit de Belgische competitie.

"Ik ben hier zeer blij mee", zegt de Belg tegen Omroep Gelderland over zijn transfer. "Ik wilde graag bij een club bij mij uit de buurt spelen en het moest ook nog een club zijn die goed bij mijn speelstijl past. Westerlo kwam daar als beste uit, dus toen die club zich meldde kwamen we er snel uit. Ik hoop op een mooie tijd", aldus de lange Belgische spits.

Van den Eede debuteerde medio 2000 bij FC Den Bosch in het Nederlandse voetbal. De ploeg uit de Bossche hoofdstad plukte hem destijds weg bij SK Beveren. In zijn eerste seizoen bij Den Bosch maakte Van den Eede indruk door 23 keer te scoren en ook dat seizoen erop, inmiddels in de Eredivisie, was de Belg bijzonder trefzeker.

Na twee seizoenen in Den Bosch vertrok hij naar NAC Breda, maar sindsdien heeft hij eigenlijk nooit meer weten te overtuigen. De Belg speelde ook nog voor Willem II en nu dus NEC, maar mede door blessures raakte hij langzaam maar zeker uit beeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen