Alemannia zet Schlaudraff en Dum terug

Ger
2 mei 2007, 12:36   Bijgewerkt: 2 mei 2007, 13:08

Jan Schlaudraff (foto) en Sascha Dum moeten hun conditie voorlopig op peil houden bij de amateurs van Alemannia Aachen. Beide spelers zijn teruggezet vanwege een gebrek aan inzet.

Alemannia, momenteel de nummer zestien van de Bundesliga, heeft nog drie wedstrijden om degradatie te ontlopen. De 4-0 nederlaag tegen Hertha BSC van afgelopen zaterdag heeft het vertrouwen bepaald geen goed gedaan. De technische staf van Alemannia was met name niet te spreken over de prestaties van Schlaudraff en Dum.

"Ik heb het gevoel dat beide spelers de ernst van onze situatie niet begrijpen", zegt coach Michael Frontzeck. "In onze huidige situatie kunnen we alleen spelers gebruiken die bereid zijn om alles voor de club te geven."

Schlaudraff, die in de zomer overstapt naar Bayern München, beseft dat zijn prestaties de laatste tijd tegenvallen. "Er bestaat geen twijfel over dat ik de afgelopen vier weken niet goed heb gespeeld. Maar normaal gesproken kom je dan op de bank terecht en zet de trainer je niet uit de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen